ágyi poloska irtás

Ágyi poloska irtás: ezek a teendők irtás előtt és után!

Sokan nem ismerik az ágyi poloskát és a megjelenésével járó problémákat. Nem túlzás azt állítani, hogy teljesen felforgatja a megszokott hétköznapokat ennek a rovarnak a megjelenése, és aki egyszer ilyen szituációba került, az sosem felejti el. A probléma az ágyi poloska irtás nehézségében rejlik. Nagyon nehéz megszabadulni tőlük egyszer és mindenkorra. Szerencsére nem lehetetlen, a profi ágyi poloska irtás módszerekkel meg lehet tőlük szabadulni.

Az ágyi poloska irtás során nem csak az irtást végző csapatnak van feladata, az ingatlan tulajdonosa is sokat tehet azért, hogy az irtás gördülékenyebb és eredményes legyen. Ezeket foglaljuk most össze röviden.

Az ágyi poloska irtást megelőzően pár dolgot el kell intézni. Az első dolog, amire szükség van, az maga az azonosítás. Meg kell győződni arról, hogy valóban ágyi poloskáról van szó és be kell azonosítani a pontos helyét fészeknek. Ez abban a helyiségben van, amit alvásra használnak, hiszen a poloska az ember közelében tanyázik. A többi helyiséget általában nem kell ágyi poloska irtásnak alávetni.

Az érintett szobát vagy szobákat semmiképpen se pakoljuk ki, hiszen azzal széthordjuk az állatokat! Lehetőség szerint ki kell üríteni a tárolókat, a kényes dolgokat bezsákolni és egy helyre hordani. Arra figyelni kell, hogy a bezsákolt holmikat ágyi poloska irtás után ne bontsák ki legalább három hónapig, mert ennyi idő kell ahhoz, hogy a benne maradt állatok elpusztuljanak.

Az ágyi poloska irtást követően alapvető dolog a szellőztetés, az alkalmazott irtószertől függően. Vannak olyan szerek, amiknek viszonylag erős szaga van, de olyan is, ami szagtalan. Az is változó, hány napig kell a kezelt helyiség használatát mellőzni. A helyiségben semmiképpen se takarítsunk ez alatt az idő alatt, hiszen eltávolítjuk az ágyi poloska irtás irtószerét.

www.dezin-pro.hu weboldalon a Dezin-Pro cégről és az ágyi poloska irtással kapcsolatos tevékenységükről tudhat meg többet. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken +36-30-872-77-77-es telefonszámon vagy az info@dezin-pro.hu e-mail címen!