Ahogy egyre több nemzet oldja fel lassacskán a karantén korlátozásokat, egyre közeleg az idő, mikor a konyhaasztalt irodai közegre cserélhetjük. Vakcina hiányában azonban a modern munkahelyeknek sok területen változtatniuk kell, ha alkalmazottaik visszatérését biztonságban szeretnék lebonyolítani. Szakértők szerint ilyen intézkedések lehetnek például a létszám minimalizálás, váltott műszakok bevezetése, közösségi interakciók mérséklése, az egyterű irodák átalakítása, illetve olyan hosszútávú fejlesztések, melyekben a higiénia és a fertőtlenítés kiemelt szerepet játszik.

Kórház tisztaságú irodák

Most, hogy fokozottan figyelnünk kell a higiéniára, gyakrabban használjuk a fertőtlenítőszereket, kézfertőtlenítőket, egy új típusú hozzáállás van kialakulóban, mely a munkahelyeken is megköveteli a tudatosságot és az aktív felületfertőtlenítést.

A kézmosás szokásának elterjedése

Várható, hogy a közös helyiségekben, recepciókon megjelennek a fertőtlenítőszer és kézfertőtlenítő adagolók, illetve hogy a mosdó higiénia előtérbe kerül.

Érintésmentes munkahelyek

Kicsit futurisztikus, de egyáltalán nem elképzelhetetlen az a teória, mely a közös használatú eszközök érintését mint a kilincsek, lift gombok, világítás, segítene minimalizálni, akár telefonra telepíthető, akár irodai, hangvezérelt szoftverek segítségével.

Bármilyen változtatás is történik az elkövetkezendő hónapokban, egy világjárvány tapasztalatai szükségszerűen módosítják majd a munkavégzés mikéntjét és a munkahelyek hozzáállását, abban a tekintetben biztosan, hogy betegen közösségben dolgozni társadalmilag is elfogadhatatlanná válhat. A steril munkakörnyezet szerepe és megteremtése felértékelődhet, aminek az alapja továbbra is a rendszeres és módszeres fertőtlenítés lesz! A www.tisztitoszerbolt.hura kattintva Ön is bevásárolhat a leghatékonyabb fertőtlenítőszerekbőlkézfertőtlenítőkből online! A +36/20-932-4375-ös telefonszámon várjuk kérdéseit, észrevételeit, vagy írhat levelet kollégáinknak a postmaster@tisztitoszerbolt.hu e-mail címre is!