kültéri fitness eszközök

Kültéri fitness eszközeink testépítő szettekkel is kiegészültek!

Újdonság a kültéri fitness eszközök piacán: kültéri testépítő eszközök állítható súlyokkal

A súlyzós vagy erősítő edzés szinte kortól és nemtől függetlenül elképesztően népszerű. A rengeteg pozitív élettani hatás mellett – az erős izomzat védi a szöveteket, csontokat a sérülésektől, megóvja a derekat és a gerincet a kóros elváltozásoktól – előnye még a szálkás, tónusos, feszes izomzat, alakformálás, testzsír szabályozás is. A látványos eredményekhez, az izomcsoportok izolált edzéséhez általában a legrövidebb út a konditermi edzéseken át vezet, ami azonban nem mindenki számára elérhető. A hagyományos kültéri fitness eszközök sikere részben az elérhetőségben keresendő, bárki könnyedén igénybe veheti ezeket, hatékony saját testsúlyos mozgáshoz kiválóak.

Ezt a népszerű palettát bővítjük most kültéri, súlyzóval kiegészített testépítő eszközökkel!

Az állítható súlyokkal ellátott gépeket sportolókkal, edzőkkel, tervezőkkel közösen alakították ki, hogy biztonságosak, hatásosak és könnyen használhatóak legyenek. Cégünk a BeFitt Kereskedelmi Kft. a következő kültéri fitness eszközöket tudja biztosítani a súlyzós edzések kedvelőinek:

Kültéri fitness eszközök alsótestre

– vádli, comb és láberősítő gép

– guggoló és toló fenék erősítő fitness gép

– lábnyújtó, súlykitoló gép

Kültéri fitness eszközök felsőtestre

– lehúzógép

– fekvenyomó pad rögzített, állítható súlyokkal

– melltoló gép

– tárogató mellgép

– melltőnyomó gép

Már megvan a hosszú és egészséges élet receptje: a testmozgás az, ami csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, daganatos betegségek, stroke és demencia kockázatát, ami segít, hogy jobban aludjunk, kevesebbet stresszeljünk, felpörgessük az anyagcserénket és hangulatunkat! Káros mellékhatások nélkül!

kültéri fitness eszközök néhányunknak az aktív testmozgást, másoknak a rehabilitációt, megint másoknak a játékot, sokaknak a kikapcsolódást jelentik. Mindezt a szabadban, kötöttségek nélkül, biztonságosan és professzionális eszközökkel!

Legyen Ön is partnerünk a kültéri mozgásban, vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon keresztül a a www.befitt.netre kattintva, e-mailben, a befitt@upcmail.hu címen vagy telefonon, a +36/20-539-25-06-s számon, és mi telepítjük a kiválasztott kültéri fitness eszközöket rövid határidővel!