Plazmaadás, véradás? Mutatjuk, mi a kettő közötti különbség!

Többet szeretne megtudni a plazmaadásról, a plazmaferezisről, illetve végre szeretne utánajárni, mi a különbség a véradás és a plazmaadás között? A továbbiakban minden felmerülő kérdésére választ adunk, ha pedig plazmaadásról van szó, forduljon bizalommal a Plazmacentrum Kft.-hez!

Ami tehát a különbséget illeti: véradás esetén a vér teljes egészében kerül levételre. Ezzel szemben a plazmaadásnál csupán a vér folyékony része lesz kiszűrve. Ezt a szétválasztó folyamatot nevezik szaknyelven plazmaferezisnek. Ebben az esetben tehát a vérplazmát szűrik ki, miközben a vér többi összetevője visszakerül a testbe. Éppen ezért a plazmaadás jóval kevésbé terheli meg a plazmaadó szervezetét, mint a véradás.

Mindez értelemszerűen eredményezi azt is, hogy sokkal többször adhatunk plazmát, mint vért. Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy egy személy évente akár 45-ször is adhat plazmát, míg a véradás férfiak esetében évi hat, míg nőknél négy alkalommal megengedett.

Ami viszont szintén roppant fontos és egyezik a plazmaadásban és a véradásban egyaránt: mindegyik esetében embereken segítünk, ez pedig ráadásul a legtöbb esetben létfontosságú segítségnyújtást jelent!

Ha tehát plazmaadás, forduljon bizalommal Ön is cégünkhöz, hiszen ezzel nem csupán az embertársain segíthet, de nálunk már első alkalommal is jár hétezer forint a leadott plazmáért, melyet sikeres ferezis után ki is fizetünk! Ráadásul a Plazma Pontok gyűjtésével, illetve az időszakos akcióinkkal további pénzkereseti lehetőségeket is garantálunk.

Felkeltettük az érdeklődését? Bővebben olvasna a plazmaadásról, illetve szeretne biztonságos körülmények között plazmád adni, hogy felajánlja a segítséget a beteg emberek gyógyulásához? Kérjük, kattintson weboldalunkra, a www. plazmacentrum.hu-ra, ahol minden fontos további információt megtalálhat az érdeklődő! Amennyiben kérdései, kérései támadnak, keresse bizalommal kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk +36-1/792-70-86-os, vagy a +36-30/785-87-50-es telefonszámok egyikén, illetve üzenet is küldhet részünkre a honlapon található űrlap kitöltésének segítségével! Várjuk bizalommal jelentkezését!