sürgősségi fogászati ellátás

Sürgősségi fogászati beavatkozás? Válassza rendelőnket!

Sürgősségi fogászati ellátásra szorul? Azonnali, gyors beavatkozásra van szüksége, ehhez pedig olyan fogászatot keres, ahol a maximális higiéniai feltételek jelen helyzetben is biztosítva vannak? Ne keresgéljen tovább, inkább forduljon bizalommal a FOG-ÁSZ Egészségügyi Szolgáltató Bt.-hez, és térjen be a cég rendelőjébe, ha sürgősségi fogászati ellátást venne a lehető legrövidebb időn belül igénybe!

A sürgősségi ellátáson kívül egyébként május 18-tól már újra elérhető az összes szolgáltatásunk is! Fontos kiemelni: kérjük, hogy a páciensek az érkezésük időpontjáról – lehetőség szerint – minden esetben egyeztessenek előzetesen telefonon. Ha bejelentkezés nélkül érkeznek, előfordulhat, hogy az utcán kell várakozniuk az előző páciens távozásáig és a rendelő fertőtlenítése ideje alatt. A telefonos egyeztetés során pár kérdéssel előszűrjük a jelentkezőket (ezt nevezzük a pre-triázsnak).

Kíváncsi, milyen higiénia feltételek biztosítása mellett várjuk az érdeklődőket?

– az időpontra kísérő nélkül kell érkezni,
– a bejárat előtt kézfertőtlenítő készülék várja a pácienseket,
– gondoskodunk a kezelés előtti lázmérésről,
– a recepciónál kötelező betartani a védőtávolságot,
– figyelünk arra, hogy lehetőség szerint csupán egy beteg tartózkodjon a rendelőben,
– érkezéskor kérdőívet töltetünk ki a pácienssel a koronavírussal kapcsolatban – ez egy újabb szűrési szint,
– minden szükséges védőeszközt biztosítunk a betegek számára,
– orvosaink csuklyás, teljes testet fedő overállban, védőszemüvegben, plexipajzsban, FFP3 szájmaszkban, egyszer használatos kesztyűben végzik a kezelést,
– használunk légtisztítót,
– folyamatosan fertőtlenítjük a felületeket, gépeket, eszközöket, berendezéseket (stb.),
– a rendelési időn kívül ipari teljesítményű ózongenerátort és germicid lámpákat is üzemeltetünk.

Fogászatunk szolgáltatásairól bővebben olvashat weboldalunkon, éppen ezért kérjük, kattintson a www.fogtunderek.hu-ra! Kérdéseivel, kéréseivel keresse bizalommal kollégáinkat a honlapon megadott elérhetőségek egyikén! Kapcsolatba léphet velünk a +36/23-356-500-as illetve +36/70-2000-661-es telefonszámok egyikén, vagy írhat nekünk levelet az info@fogtunderek.hu e-mail címre!