Pontosan tudjuk: nagyon fontos, hogy a testi-lelki egészségünk megőrzésére nagy hangsúlyt fektessünk. Ön is olyan egészségmegőrző szalont keres, amelynek repertoárjában

– a professzionális gépi kezelések mellett

– a masszázs, illetve

– bőrgyógyász- és

– kozmetológiai kezelések is megtalálhatóak?

Forduljon bizalommal az Országos Sportcentrum Kft.-hez, és tudjon meg mindent az Evital Park teljes körű, professzionális szolgáltatásairól!

Elsősorban olyan hölgyeket és urakat várunk hozzánk nagy szeretettel, akik egészségbeli, bőr- vagy súlyproblémáikat nem fájdalmas sebészeti beavatkozással kívánják orvosolni. Ezúttal többet szeretne tudni az elektroszaunáról? A továbbiakban kicsit közelebbről mutatjuk be ezen szolgáltatásunkat!

Fontos kiemelni már az elején, hogy az elektroszauna hasonlóképpen működik, mint egy rendes szauna, ugyanakkor jóval koncentráltabb, ráadásul még nem is terheli meg annyira a szervezetünket. Az elektroszauna előnyei között fontos kiemelni, hogy jótékony hatására

– szervezetünk méregtelenít,

– javul a sejtek anyagcseréje,

– erősödik az immunrendszer is,

– és nem utolsó sorban még karcsúsít is!

Döntsön tehát Ön is bátran az elektroszauna mellett, mely igencsak hatékony a zsírpárnákkal és a makacs narancsbőrrel szemben! Segítségével a bőr feszesebbé, rugalmasabbá és fiatalabbá válik! Kíváncsi az árainkra is? Az egy alkalmas kezelés nálunk 3000 forintba kerül, de ha hosszútávon gondolkozik és gazdaságos megoldás mellett döntene, érdemes a tíz alkalmas csomagunkat választani, ami 27 000 forint.

Felkeltettük az érdeklődését? Még többet megtudna az elektroszauna előnyeiről, további jótékony hatásairól, valamint további szolgáltatásainkról is bővebben olvasna? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.evitalpark.hu-n minden fontos további információt megtalálhat! Kérdéseivel, kéréseivel keresse bizalommal kollégáinkat: írhat e-mailt az info@evitalpark.hu címre, vagy hívhat minket a +36-30/314-75-86-os, illetve a +36-1/787-03-80-as telefonszámok egyikén! Mondjon igent az elektroszaunára, tesztelje bátran nálunk, majd élvezze annak jótékony hatásait!