Gondolta volna, hogy a nők közel nyolcvan százaléka küzd cellulittal, vagyis narancsbőrrel?! Nem túlzás állítani, hogy egy roppant gyakori problémáról beszélhetünk, ami akár már fiatal korban is jelentkezhet. A narancsbőr kialakulhat a helytelen táplálkozás miatt, valamint ehhez a mozgásszegény életmód is hozzájárulhat, illetve genetikai okokra is visszavezethető. Ön sem tud mit kezdeni jó ideje a makacs narancsbőrrel? Egyszerűen minden alternatív megoldást kipróbált már, de nem akar eltűnni? Segítünk! Forduljon bizalommal az Országos Sportcentrum Kft.-hez, és döntsön a cellulit kezelés mellett!

Mit kell tudni a narancsbőr kezelésről? A cellulit masszázs hatékony a narancsbőr elleni harcban. Miért? Hogyan? Egyrészt javítja a vér- és nyirokkeringést, ami pedig a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi. A cellulit masszázs kiválóan alkalmas a kényes területeken kialakult narancsbőr ellen. Mondjon igent a gyors, erős mozdulatokat tartalmazó kezelésre, melyhez speciális cellulit elleni olajokat használunk!

Ezentúl a cellulit kezelést ajánljuk még:

– a terhességi csíkok ellen,

– a bőr feszesítésére, kisimítására,

– a testkontúr javítására,

– méregtelenítésre,

– valamint a vérkeringés javítására is.

Kíváncsi, milyen áron veheti igénybe nálunk a narancsbőr kezelést? A 60 perces testkezelés három alkalom esetén 27 000, míg hat alkalom esetén 54 000 forint. Választhatja természetesen a 90 perces szolgáltatásunkat is, melynek ára három alkalomra 80 000, míg hatszor alkalmazva 150 000 forint.

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretne még többet megtudni a narancsbőr kezelésről, illetve annak jótékony hatásairól? Ne habozzon, kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.evitalpark.hu-n bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket, illetve közelebbről megismerheti szolgáltatásainkat. Kollégáinkkal kapcsolatba léphet +36-30/314-75-86-os, illetve a +36-1/787-03-80-as telefonszámok egyikén, vagy e-mailben az info@evitalpark.hu címen. Váruk jelentkezését, foglaljon Ön is időpontot nálunk a cellulit kezeléshez!