A késő nyári és kora őszi időszak kedvező időjárása remek lehetőséget kínál különféle szabadtéri programok szervezésére. Amikor már nincs olyan nagy hőség, de még mindig meleg van, az tökéletes a természeti látnivalók felfedezésére. Hazánk bővelkedik az izgalmas helyszínekben, így sokan szerveznek különféle kirándulásokat, a programot azonban kellemetlenné tehetik az ilyenkor jelentkező allergiás tünetek, valamint a rovarcsípés okozta viszketés. Milyen lehetőségek vannak, hogy a szabadtéri programokat semmi ne árnyékolja be?

A szúnyogok gyakran keserítik meg a kirándulásokat, hiszen a fák között megbújó rovarok előszeretettel csapnak le a szabad bőrfelületekre, ami fájó, viszkető érzést hagy maga után. Erre kínál megoldást a Fenistil gél, mely néhány perc alatt csökkenti a viszketést és bőrirritációt. A Fenistil gél különösen hasznos társ, ha gyermekekkel együtt kirándul a társaság, hiszen nekik még nagyobb szükségük van arra, hogy panaszaik minél előbb enyhüljenek.

Az allergia kellemetlen tünetei szintén nem kímélik az érintetteket, az orrdugulás, viszketés, tüsszögés szinte azonnal jelentkezik, amint az allergiában szenvedők kilépnek a természetbe. Az ALLERGODIL oldatos orrspray azonban hatékonyan kezeli valamennyi allergiás tünetet, ami az orrot kínozza, és akár már 15 perc múlva kifejti hatását. Az ALLERGODIL oldatos orrspray használata nem álmosít, így nem befolyásolja az egész napos kirándulást sem.

Fenistil gél és az ALLERGODIL oldatos orrspray egyaránt gyógyszernek minősül, ezért a kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ne hagyja, hogy bármilyen külső tényező kényelmetlenné tegye a kirándulásokat, készüljön fel a szabadtéri programokra ALLERGODIL oldatos orrspray és Fenistil gél vásárlásával! Ha sorban állás nélkül szeretné beszerezni a készítményeket, válassza a KlikkPatika webáruházát! Látogasson el www.klikkpatika.hu weboldalunkra, ahol néhány kattintással megvásárolhatja a szükséges termékeket, amennyiben pedig kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk a webshop@pharmaklikk.hu e-mail címen vagy a +36-1-255-0298-as telefonszámon!