olasz tészták

Olasz tészták minden igényre!

Amikor vacsoravendégeket várunk, néha nehéz eldönteni, milyen fogások kerüljenek az asztalra. A különféle tésztaételek szinte bármilyen alkalomra ideális választást jelentenek, hiszen sokféleképpen elkészíthetőek, zöldségekkel, húsokkal és pikáns szószokkal tálalva is nagyszerűek. Minden fogásnak megvan a maga elkészítési módja, és más-más tésztaformátum teszi tökéletessé őket. Ha tésztaételekről van szó, szinte mindenkinek az olasz gasztronómia az első gondolata, ami nem véletlen, hiszen az itáliai ételkülönlegességek híresen ízletesek. Ezek után már nem kérdés, hogy amikor előkészülünk a vendégek érkezésére, az olasz tészták nem maradhatnak le a bevásárló listáról.

A Barilla Olaszország vezető márkája a tészták világában, és hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, amit annak köszönhet, hogy termékei a legkiválóbb alapanyagokból készülnek. A Barilla tészták számos különféle formátumban kaphatóak, így a kínálatban minden ételhez meg lehet találni az ahhoz illő típust. A tészták azonban nem csak formájukat tekintve sokfélék, hiszen összetevőik is változatosak, hogy senkinek se kelljen lemondania kedvenc tésztaételéről. Az olasz teljeskiőrlésű tészták a megszokott minőségben készülnek, ám rostanyagokkal vannak dúsítva, így kiváló megoldást jelentenek például bizonyos diéták esetén. Azok számára, akik gluténérzékenységgel küzdenek, a fehér kukorica, sárga kukorica és rizs keverékéből előállított olasz gluténmentes tészták javasoltak.

Izgalmas tésztaétellel szeretné várni vendégeit, és többféle kívánságnak is eleget kell tennie? A Barilla tészták között megtalálhatja a tökéletes megoldást minden igényre! Fedezze fel a minőségi olasz élelmiszerek webáruházát, látogasson el a www.olaszbolt.hu weboldalunkra! A Culinaria Italia termékkínálatában mindent megtalálhat, ami egy hamisítatlan olasz vacsorához szükséges lehet, így számos különféle olasz tészta is helyet kapott választékunkban. Nézzen körül nálunk, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-348-1110-es telefonszámon vagy az info@olaszbolt.hu e-mail címen!