gyümölcsfaiskola

A gyümölcsfaiskola mindig jó választás!

Sokakat vonz a lehetőség, hogy a saját kertjükben neveljenek gyümölcsfákat, amik idővel szépen teremnek, és ellátják a családot finom, friss gyümölcsökkel. Ám fontos szem előtt tartani, hogy a növények élőlények, amiknek megvannak a maguk igényei, és csakis akkor váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, ha gondosan vannak kiválasztva, illetve ápolva. Természetes, hogy nem minden kerttulajdonos rendelkezik ehhez a megfelelő szakmai ismeretekkel, éppen ezért célszerű gyümölcsfaiskolában vásárolni.

A kertészeti árudák eladói lehetnek képzettek, de igazán csak azok ismerik a növényeket, akik maguk ültették és nevelték azokat, egy gyümölcsfaiskola munkatársai tehát garantáltan első kézből tudják informálni a vevőket. Az egyes fajták más-más helyen érzik jól magukat, melyről egy gyümölcsfaiskola szakértői pontosan tájékoztatni tudják a vásárlókat, így biztosan olyan fák kerülnek a kertbe, melyek számára minden feltétel adott az egészséges fejlődéshez. Emellett természetesen egy gyümölcsfaiskola munkatársai a gondozási teendőkben is jártasak, így minden kérdést meg tudnak válaszolni a kiválasztott növények öntözését, metszését illetően vagy éppen tanácsokat tudnak adni a kártevőkkel szembeni védekezéssel kapcsolatban.

Szeretne egészséges, szépen fejlődő fákat a kertjébe, melyek majd ízletes gyümölcsökkel hálálják meg a gondos ápolást? Válasszon egy nagy múltú gyümölcsfaiskolát a vásárláshoz! Balogh Zoltán Faiskolája több, mint 35 éve várja érdeklődőit! Évente 70 000 gyümölcsoltványt állítunk elő, 10 faj és közel 100 fajta alkotja választékunkat, így biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja, amit keres. Gyümölcsfaiskolánk szakértői mindenben rendelkezésére állnak, hogy a leendő környezetnek és az Ön elvárásainak megfelelő fákkal gazdagíthassa kertjét.

Látogasson el www.baloghfaiskola.hu weboldalunkra, ahol megismerkedhet aktuális kínálatunkkal, és amennyiben kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! Várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén, a +36-30-361-0205-ös telefonszámon, illetve az ujkigyosiaruda@gmail.com e-mail címen!