A kártevők megjelenése otthonunkban kétségkívül az egyik legkellemetlenebb dolog, ami előfordulhat. Sokféle állat lehet hívatlan vendégünk, melyek közül az egyik legrosszabb forgatókönyv, ha ágyi poloska fészkeli be magát életterünkbe. Természetes, hogy mindenki számára taszító a gondolat, hogy fekhelyét apró élősködőkkel ossza meg, de az ágyi poloska ezen felül igencsak kellemetlen csípésével is megkeserítheti életünket. A házi módszerekkel végzett ágyi poloska irtás csak kisebb fertőzöttség esetén jelenthet megoldást, de ha bizonytalanok vagyunk, nem célszerű ezzel próbálkozni.

Többféle professzionális eljárás létezik, a vegyszermentes ágyi poloska irtás legismertebb formái a forró szárazgőzzel és a kovafölddel történő irtás. Ezek hosszú időt vesznek igénybe, és általában önmagukban nem járnak sikerrel, ezért érdemes őket kombinálni. Az ágyi poloska irtás leghatékonyabb módszere az irtószeres eljárás, ami garantáltan megszünteti a problémát.

Fontos tudni, hogy a szakszerűen végzett ágyi poloska irtás nem jár semmilyen negatív hatással a környezetre. Az előírások betartásával nem jelent veszélyt a lakók és a háziállatok egészségére, nem okoz anyagi kárt, az egyetlen hatása, hogy segít megszabadulni a rovaroktól. Ennek érdekében mindenképpen olyan szolgáltatót kell keresni, amely az Országos Tisztifőorvosi Hivatal által engedélyezett készítményeket alkalmazza az ágyi poloska irtás során, ez a biztos módszer minden tekintetben.

Amennyiben az Ön otthonában is megjelentek ezek az apró betolakodók, kérje bátran szakértő csapatunk segítségét! Munkánkat az előírások betartása mellett, gyorsan és precízen végezzük, az ágyi poloska irtásra garanciát vállalunk. Ha nem szeretne házi módszerekkel kísérletezni, és a vegyszermentes ágyi poloska irtás sem győzte meg, ránk számíthat! Szolgáltatásunkról bővebben tájékozódhat a www.agyipoloskairtas.hu weboldalon, és ha kérdése lenne vagy tanácsra van szüksége, forduljon hozzánk bátran a +36-30-872-7777-es telefonszámon vagy a kapcsolat@agyipoloskairtas.hu e-mail címen!