Professzionális orvosi papírlepedők a higiéniáért!

Orvosi papírlepedő a vizsgálat hatékonyságáért

A vizsgálatok után leváltott, eldobható kesztyű, a sterilizált vizsgálóeszközök, az orvosi köpeny látványa mellett a vizsgálóasztalon lévő, cserélhető terítő is biztosítja, hogy a beteg tudja, hozzáértő kezekbe került. A páciens megnyugtatása rendkívül fontos tényező, elengedhetetlen például a pontos vérnyomás értékekhez és különböző, nem sebészeti beavatkozásokhoz is. A vizsgálóasztal terítő makulátlan tisztasága és fehérsége a vizsgáló helyiség kórokozómentességére is kedvező hatással van. Noha az orvosi papírlepedő alapanyaga, ahogy a nevében is benne van, a papír, mégis kényelmes a vizsgálóasztalra terítve. Textúráját tekintve a vizsgálóasztal terítő lehet egy- vagy többrétegű, mindkét típus puha felületet és érzést garantál, miközben nem csúszkál mozgás hatására sem. Amellett, hogy komfortos, a vizsgálóasztalt is megvédi, így ennek a rendkívül drága orvosi eszköznek az épsége is tovább megőrizhető.

Az orvosi papírlepedő nem hagyományos papír, annál ellenállóbb és strapabíróbb is

Az orvosi eszközök, mint a vizsgálóasztal terítő, abból a szempontból is speciálisak, hogy rendkívül ellenálló anyagból készülnek. Az éles, szúróeszközökkel végzett vizsgálatok során sem szakadnak el. Ezek az erősen nedvszívó anyagok a párnázott vizsgálóasztalt is megvédik a különböző vizsgálatok, eljárások során! Az orvosi papírlepedők általában tekercsben rendelhetők, és elég szélesek ahhoz, hogy a vizsgálóasztal teljes felületét lefedjék.

Vizsgálóasztal terítőt szeretne nagyobb mennyiségben? A kényelem érdekében válassza Ön is higiéniai webshopunk kínálatát! Tork és Celtex orvosi papírlepedő tekercseit egy kattintással megrendelheti a www.tisztitoszerbolt.hu–n, ha professzionális célokra keres higiéniai kellékeket! További kérdései lennének termékeinkről? Érdeklődni szeretne a rendelés és szállítás menetéről? A +36-20-296-6428-as számon hívhat minket bővebb tájékoztatásért, vagy fordulhat hozzánk írásban is, a postmaster@tisztitoszerbolt.hu címen.