karácsonyi étel rendelés Önnek is segít, hogy a karácsony felesleges áldozatok nélkül a tervek szerint alakuljon! Egy olyan ünnep, mint amilyen a karácsony, gyakorlatilag elképzelhetetlen több fogásos ebéd vagy vacsora menü nélkül, ám ennek elkészítése nem kevés idő, pénz és energia is. Kinek van erre manapság ideje, amikor a család, a munka, az elintéznivalók és a kötelezettségek között kell ingázni? Az ünnepnek pedig nem szabad arról szólnia, hogy kimerülten próbálunk minden pontot teljesíteni a karácsonyi készülődés listáján. A karácsonyi étel rendelés ma már nem olyasmi, amit titkolni kellene, mert nem szégyellni való dolog. Miért ne csempészhetné be a gyerekkor ízeit, a nagymama titkos receptjeit, a megszokott fogásokat egy kis segítséggel, a karácsonyi étel rendeléssel az otthonába?

A karácsonyi menü rendelést idén gond nélkül meg tudja rendelni tőlünk, ha időben leadja a kívánságait kollégáinknak! Ahogyan azt már a vendégeink megszokhatták, az ebéd menük és a heti menük színvonala megegyezik egy minőségi, otthoni koszttal. Ezt az elvárást probléma nélkül teljesítjük a karácsonyi étel rendelések teljesítése során is.

Nem kell aggódnia amiatt, hogy a megszokott karácsonyi menün változtatnia kell, mert hagyományos karácsonyi fogásokat kínálunk, ahogyan az a honlapunkon is olvasható. A főételek mellett természetesen a karácsonyi édességekről, tradicionális desszertekről sem feledkeztünk meg. A beigli rendelés mellett lehetőség van zserbót vagy mákos gubát is rendelni, mintha csak a nagymama készítette volna!

A www.csomorilangos.hu webcímen minden lényeges információt megtalál a karácsonyi étel rendeléssel kapcsolatban. A Csömöri Étkezde idén sem hagyja cserben és kiveszi a részét a karácsonyi készülődésből! Ne késlekedjen és gondoskodjon arról, hogy időben megérkezzen az ünnepi asztalra a halászlé, a töltött káposzta vagy a beigli és a zserbó! Amennyiben szeretne még többet megtudni a karácsonyi étel rendelésről, lépjen kapcsolatba étkezdénkkel a megadott elérhetőségek egyikén, a rendeles@csomorilangos.hu email címen vagy a +36-20-43-38-464 telefonszámon!