A szakemberek nem győzik hangsúlyozni a változatos táplálkozás fontosságát, ám a mindennapokban nem is olyan egyszerű ezt betartani. A legtöbb ember számára nehézséget jelent úgy összeállítani az étrendet, hogy minden szükséges vitaminnal és ásványi anyaggal el legyen látva a szervezet, méghozzá a megfelelő mennyiségben. Egyre többen ismerik fel a különféle étrendkiegészítőkben rejlő lehetőséget, amik gondoskodnak arról, hogy a szervezet semmiben se szenvedjen hiányt. A kérdés már csak az, milyen készítményt érdemes választani, hiszen a kínálat ma már óriási, és könnyű elveszni benne. A választ a Vitaking vitaminok adják meg!

Vitaking vitaminok között minden érdeklődő megtalálhatja azt a készítményt, amire szüksége van egészsége megőrzése érdekében. Melyek a legnépszerűbb Vitaking vitaminok, amikkel érdemes megismerkedni?

•    C-vitamin: Kortól függetlenül szüksége van rá a szervezetnek, és vízoldékony tulajdonsága miatt rendszeresen pótolni kell. Az 1000 mg-os változat a C-vitamin mellett citrus bioflavonoidot, acerolát és csipkebogyót is tartalmaz.
•    Magnézium: Kevesen tudják, de a szervezet számára szintén létfontosságú a magnézium. A Magnézium + B6 készítmény nem csak nagy mennyiségű elemi magnéziumot rejt magában, hanem B6-vitamint is.
•    Vitafer: A liposzómás vaskészítmény gyorsan felszívódik a szervezetben, így nem kell kellemetlen mellékhatásokkal számolni. A folyékony készítmény a vas mellett B6- és B-12 vitamint is tartalmaz.
•    Profi Multi Senior: A multivitamin csomag komplex megoldást kínál az 50 év felettieknek. A készítmény Q 10-zel, Omega 3-mal, fokhagymával, L-karnitinnel és Ginkgo Bilobával szolgálja az egészséget és erőnlétet.

Felkeltették érdeklődését a Vitaking vitaminok? A Gyógyfüvesbolt webáruházában gyorsan és egyszerűen beszerezheti azokat a készítményeket, amikre szüksége van, ráadásul kedvezményekre is számíthat. A Vitaking vitaminok teljes kínálatát és egyéb termékeinket megtekintheti a www.gyogyfuvesbolt.hu weboldalon, ahol rendelését is leadhatja! Kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-1-466-8869-es telefonszámon és az info@gyogyfuvesbolt.hu e-mail címen! A Vitaking vitaminok segítenek, hogy megőrizze egészségét, rendeljen bátran!