lingam masszázs Budapesten található szalonja várja az érdeklődőket! Az első és legfontosabb kérdés, hogy miről van szó pontosan, milyen fajta masszázs az, amit kínálunk? A lingamnak a tantrához van köze, amiről sokan tudják, hogy a szexuális energiák befolyásolására képes. Azonban hiba a tantrában csupán ennyit látni, többről van szó. Ősi, indiai technika, ami nem a szerelem művészetének gyakorlásában merül ki. A tantra célja az önismeret maga, az ember találkozása az istenivel. Ez az út hosszadalmas és buktatókkal teli tud lenni, tehát szükség van hozzá egy szakavatott kísérőre.

A  lingam masszázs Budapesten vagy annak a környékén élő érdeklődőknek tudja megmutatni, hogyan kerülhetnek közelebb a testi, lelki és szellemi harmónia megteremtéséhez, ezen kívül a kundalini energia felébresztésében is segítséget nyújt. A  lingam masszázs Budapesten a negyvenes, ötvenes és hatvanas korosztály számára is tud nagyon hasznos és a hétköznapi életben is praktikusan használható ismeretekkel szolgálni.

budapesti lingam masszázs első sorban férfi vendégeknek szól, de nők is kipróbálhatják, hiszen számos jótékony hatással bír a fókuszált érintések, a meghatározott reflexpontok aktiválásának gyakorlása. Az ilyen típusú masszázs a gyógyító Tantrikus érintésekhez hasonló élményt tud nyújtani, aminek hatása hosszú távon képes pozitív eredményeket hozni. A budapesti lingam masszázs korántsem a szexualitásra összpontosít, amellett, hogy képes felébreszteni ezeket a területeket is, ehhez kapcsolódóan az egyén teljes valójának harmóniájának megteremtésében segít. A fizikai síkon túl a spirituális és az energetikai szinteket is érinti. A masszázs képes az öngyógyító folyamatokat is serkenti, beindítani a regenerálódást a szervezetben. Akár párok számára is gyümölcsöző lehet a megismerése és az alkalmazása, ha közösen szeretnének fejlődni és tudatosabban megélni a kapcsolatukat.

A www.gabimasszazs.hu webcímen a  budapesti lingam masszázsról tudhat meg többet. A honlapon minden információ elérhető, de ha kérdése van, a masszazs@gmail.hu email címen vagy a +36-70-200-88-72 telefonszámon elér!