Nem érzi magát kiegyensúlyozottnak? Nincs önbizalma? Családjában, vagy ismeretségi körében szélsőségesen viselkedő emberrel találkozik? Személyiségzavarok esetén forduljon szakemberhez, aki segít a problémák megoldásában!

Egy ember életében adódhatnak a nyugodt évek mellett stresszes időszakok is. Ahhoz, hogy a harmóniát meg tudja őrizni, érdemes sok mindenre odafigyelni. A boldog, kiegyensúlyozott élet akkor valósítható meg, ha az egészséges életmód mellett a megfelelő életvitel kerül kialakításra. Meghatározó tényező, hogy milyen munkahelyen dolgozik, ott jól érzi-e magát, és olyan tevékenységet folytat-e, amit kedvel, és amihez igazán ért. A jó párkapcsolat sok örömet okoz, de ha nem megfelelően választott magának társat, akkor ez jelentős mértékben megnehezítheti az Ön életét. Mindenki számára lényegesek az anyagi körülmények, mivel alapvetően fontos ahhoz, hogy a napi szükségleteket ki lehessen elégíteni, és a kitűzött célokat meg tudja valósítani. Ha bármilyen területen problémája adódik, és nem tudja, hogyan oldja meg, könnyen kialakulhatnak különböző betegségek. Személyiségzavarok esetén nagyon fontos, hogy szakemberhez forduljon! Ha ilyen embert ismer, javasolja neki, hogy keressen fel egy pszichológust! A személyiségzavarok nagyon megnehezítik a mindennapi életet, és nem csak annak kellemetlen, aki átéli, hanem a társas környezetre is. A személyiségzavarok komoly érzelmi kilengésekkel járnak, megváltoztatják a viselkedést, ami gondot okoz az illető életében.

Aki borderline személyiségzavarral küzd, fokozottan érzékeny a sérelmekre, szélsőségesen könnyen változik az érzelmi állapota, nincs önbizalma. Vannak, akik értéktelennek érzik magukat, de előfordulhat, hogy pont az ellenkezője jellemző, ha hajlamosak túlkompenzálni, és azt hiszik, mindenre képesek. A depressziós tünetekre nem az önvád, sokkal inkább az üresség kínzó megélése jellemző. Ha a borderline zavar fő megnyilvánulási jellemzőit tapasztalja magán, vagy szeretne valakinek segíteni, célszerű minél hamarabb szakemberhez fordulni.

Változtasson a jelenlegi nehéz helyzeten, hiszen a személyiségzavar nem tarthat egy egész életen át! Vegye fel a kapcsolatot Sólyom-Tóth Tamás klinikai szakpszichológussal, aki különböző módszerek alkalmazásával segít a személyiségzavart megszüntetni! Részletesen informálódhat a szolgáltatásáról a www.pszicho-menta.hu weboldalon, ahol olvashat más problémák kezeléséről is. Jelentkezzen a szakember magánrendelésére, vagy online konzultációra a 06-30-6116477-es telefonszámon, vagy a solyomttamas@yahoo.com e-mail címen!