mélytengeri agyagpakolás, méregtelenítő, feszesítő testkezelés

Mélytengeri agyagpakolás: méregtelenítő, feszesítő testkezelés

mélytengeri agyagpakolás, méregtelenítő, feszesítő testkezelés a bőr valódi csodaszere, a természet erejével szépít és regenerál! Az iszap jótékony hatásait már a régi korok embere is ismerte és rendszeresen ki is használta a bőr ápolására. Az ásványi iszap eredetileg a hegyekből került a tengerek mélyére. Az esőzések hordták le az agyagréteget, ami a vízbe kerülve keveredett a tengervízzel és gazdagodott annak értékes ásványi anyagaival. A nyomelemekben, ásványi anyagokban, sókban, növényi és állati eredetű összetevőkben dús iszapot eredményesen alkalmazzák a szépségápolásban, valamint a gyógyászatban is. A mélytengeri agyagpakolás, méregtelenítő, feszesítő testkezelés kiválóan táplálja a bőrt, számos problémára nagyszerű megoldást jelent, nem csak egészségesebbé teszi, hanem a fiatalságának és szépségének megőrzését is segíti.

mélytengeri agyagpakolást, méregtelenítő, feszesítő testkezelést egyaránt lehet arcbőrre és egész testre is alkalmazni. Az iszapban lévő hatóanyagok tisztítják a bőrt, megszabadítanak a pattanásoktól, mégsem szárítják, mert ellátják fontos tápanyagokkal. Mélytisztító hatása a szennyeződéseket egyszerűen távolítja el, a bőrfelszín egyenletesebb, a bőr üdébb, ragyogóbb lesz a pakolás után. Az arcon kívül a test egész felületére is érdemes mélytengeri agyagpakolást alkalmazni, mert nagyszerű méregtelenítő hatása a szervezetre is pozitív hatást gyakorol. A narancsbőrrel küzdőknek kifejezetten ajánlott mélytengeri agyagpakolással, méregtelenítő, feszesítő testkezeléssel megtámogatni a rücskös bőrfelületek elleni harcot, mert salaktalanít és lemosva bőrradírozó hatása is van.

A több millió éves ősagyagból készített mélytengeri agyagpakolást, méregtelenítő, feszesítő testkezelést Ön is kipróbálhatja, ha felkeres minket és a Sea Clay kúrára kér időpontot. Tapasztalja meg, milyen, amikor a bőre szinte újjáéled, ragyogóbb, egészségesebb és élettel telibb lesz, a régóta gondot okozó problémák pedig javulnak, a tünetek megszűnnek!

A www.evitalpark.hu webcímen az Evital Park honlapja található. Az általunk végzett mélytengeri agyagpakoláróls, méregtelenítő, feszesítő testkezelésről érdeklődjön a +36 30 886 38 16, +36 1 787 0380 telefonszámokon vagy az info@evitalpark.hu email címen!