vízitúra

Vízitúra a Tiszán, kaland vízen és szárazon!

vízitúra is lehet változatos, ezt az általunk szervezett túrák sokfélesége is bizonyítja! Szeretné tartalmasan eltölteni a nyári szabadságát és a strandolásnál, ejtőzésnél kicsit többre vágyik? Jelentkezzen az egyik általunk hirdetett kenutúrára vagy kajaktúrára, hogy próbára tegye képességeit és részt vegyen egy igazi kalandban! A Tiszatúrák egyikén a Tiszán és mellékágain keresztül vezet a kaland, aminek során feltárul az evezők előtt a páratlan szépségű és csodásan gazdag élővilág.

vízitúra a Túr, az Öreg Túr, a Szamos vagy a Felső Tisza vizein csordogál előre, ahol a túra jellegétől függően váltakoznak a vízi és szárazföldi programok. A látnivalókban és programokban nincs hiány, ennek függvényében a kirándulók egy vagy akár hét naposra nyúló vízitúrán is részt vehetnek. Válasszon a sokféle Tiszatúrából az alapján, hogy mennyi időt szeretne rászánni a kirándulásra, kezdő, haladó vagy profi vízitúrázó, de az is befolyásolhatja a döntést, hogy mit szeretne látni, hová szeretne eljutni teljesítményben és hely szempontjából a túrázó.

vízitúra maximum hét napos lehet, a túrák legnagyobb kihívást jelentő típusa pedig a sportos vízitúra, aminek a legtávolabbi pontja nem más, mint a tokaji borvidék maga. Az intenzív tempó és a nagyobb távolságok az aktív kikapcsolódás és a sportos életmód kedvelőinek lehet vonzó, mert egy nap akár 42 kilométert is evezhet a csapat.

vízitúrák idén is elindulnak, már van lehetőség foglalni, akár kedvezményesen is a szabad helyekből. Jelentkezzen családdal, barátokkal, kollégákkal és csináljanak végig egy olyan túrát, ahol az élményekben, izomlázban, napsütésben, hullámokban és a Tiszában nem lesz hiány! A jó szórakozás és a tartalmas program is garantált mindenkinek!

A Vidám Delfin Utazási Iroda ajánlatait a  www.vizitura.com honlapon tekintheti meg minden kalandra vágyó. Ha szeretne jelentkezni az egyik túrára, csak írjon nekünk a vizitura@vidamdelfin.hu email címre vagy telefonáljon a +36 42 443 519, +36 42 504 306 telefonszámok egyikére!