Az Innovagoods szőrtelenítő, led lámpás borotva azoknak készült, akik a szőrtelenítést főleg borotvával tudják elképzelni és ezt az eszközt használják leggyakrabban. A sima  és selymes bőr a nyárhoz tartozik. Az ápolt megjelenésre minden nap szükség van, munkában, nyaralás közben is. Ez nem valósítható meg a rendszeres szőrtelenítés nélkül. A szőr eltávolításának számos módszere létezik, mindenki megtalálja a rendelkezésre álló lehetőségek közül azt, ami árban, eszközhasználatban illik az életmódjához és a költségvetésébe.

A borotva a klasszikus szőrtelenítő eszközök sorába illik, a borotválás a leggyorsabb módja a nem kívánatos szőrszálak eltávolításának. A hagyományos borotváknál már léteznek modernebb eszközök is, ilyen az Innovagoods szőrtelenítő is. Az Innovagoods szőrtelenítő sokkal több funkcióval van ellátva és sokoldalúbb, mint egy sima kézi borotva.

Ön is unja, hogy a nagy sietség közben apró sebeket ejt a bőrén a borotvával? Szívesen elhagyná az olyan,  borotváláshoz szükséges termékeket, mint a szappan vagy a borotvahab és a víz használatához sem ragaszkodik? Az újratölthető borotvával semmi másra nincsen szüksége, csak az Innovagoods szőrtelenítőre! A négy darab borotvafejjel ellátott, ledes kijelzővel kiegészített, elemes, usb kábellel újratölthető eszköz forradalmasítja a borotválást. Tulajdonképpen olyan eszközről van szó, mint amilyen egy epilátor, de azzal ellentétben nem fájdalmasan tépi ki a szőrszálakat, hanem tökéletes simaságot hagyva maga után, levágja azokat. Az  Innovagoods szőrtelenítő feje ergonomikus kialakításának és a dönthető borotvafejeknek köszönhetően bármelyik testrészen könnyen, probléma nélkül eltüntethetőek a szőrszálak. Sima karok, lábak, intim területek percek alatt, akár a fürdőszobán kívül is!

Az Innovagoods szőrtelenítőt a www.szepsegspecialista.hu webcímen, a MarketOneHungary Kft. honlapján ismerheti meg közelebbről. Vásárolja meg és használja kényelmesen otthon, nyaralás alatt stb.! A termékünkről további információt a 06 70 59 26 635 telefonszámon vagy a szepsegspecialista@gmail.com email címen kérjen!