levegőtisztító

Levegőtisztító a családnak, akár egészségpénztárra is!

Gyakori, hogy a munkáltatók különféle juttatásokkal egészítik ki munkavállalóik bérét, amire sokféle lehetőség van, köztük az egyik legelterjedtebb az egészségpénztári hozzájárulás, illetve támogatás. Az egészségpénztári számlán lévő összeget saját igényeik szerint használhatják fel a munkavállalók, ez pedig egy családnak hatalmas segítséget jelent. Számtalan terméket és szolgáltatást lehet egészségpénztárra elszámoltatni, ami remek lehetőség arra, hogy az egészség megőrzésére fordított nagyobb kiadások ne a közös kasszát terheljék. Ha valaki még nem döntött arról, hogy mire fordítsa a számlán lévő összeget, érdemes megfontolni egy levegőtisztító beszerzését, ami az egész család számára hasznos!

A tiszta szobalevegő igazi kincs, hiszen az egyik legalapvetőbb feltétele az egészség megőrzésének és a kényelmes mindennapok megteremtésének, ami minden családban érték. Sajnos a lakásokon belül sem tekinthető teljesen tisztának a levegő, és ez nem csupán azokról az otthonokról mondható el, amik forgalmas utak mellett helyezkednek el; ez az oka annak, hogy a légtisztító egyre elterjedtebb. Egy levegősterilizáló képes elpusztítani a levegőben lévő penészgombát, poratkát és valamennyi egyéb mikroorganizmust, ami kellemetlen tüneteket okozhatna. Segítségével megelőzhető az allergia, asztma és más légúti betegségek, illetve jelentősen csökkenthetőek a tünetek már fennálló probléma esetén.

Sokféle légtisztító kapható, és nem csak a készülék hatékonyságát érdemes figyelembe venni a választásnál, hanem az olyan tulajdonságokat is, mint a hangtalan működés és alacsony energiafogyasztás. Egy jobb levegősterilizáló árban is magasabb kategóriát képvisel, de ha egészségpénztárra elszámolható készüléket választanak a vevők, nem kell kompromisszumot kötni, és a családi kassza sem bánja a vásárlást.

Ha Te is szeretnéd okosan felhasználni az egészségpénztári számládon lévő összeget, nézz körül a Levegőshop webáruházában, ahol egészségpénztárra elszámolható levegőtisztító készülékek is helyet kaptak! A www.levegoshop.hu címen kényelmesen böngészhetsz és akár azonnal meg is rendelheted azt a modellt, ami megfelel a családodnak és Neked! Ha kérdésed lenne a témában, fordulj hozzánk bizalommal a +36-70-408-3613-as telefonszámon vagy az info@levegoshop.hu e-mail címen!