3 napos hétköznapi vízitúra

3 napos hétköznapi vízitúra, egy kaland az idei nyárra!

3 napos hétköznapi vízitúra a könnyed, de aktív kikapcsolódás legjobbja. A vízen jól fogja magát érezni!

A vizes programok egyik élménydús változata a vízitúra. Megfizethető áron indulnak túrák az ország vizein és tájain, különböző hosszúságban. Egy vízitúra lehet egy napos vagy egy hetes is. Úgy gondolja, hogy az egyik kevés, a másik pedig sok? A  3 napos hétköznapi vízitúra egy olyan kompromisszum, ami kezdőknek és haladó evezőknek is jó döntés.

A  3 napos hétköznapi vízitúrákról az erről szóló menüben talál minden kenus, kajakos kaland iránt érdeklődő bővebb leírást. Nézze meg, hogy melyik túra szimpatikus, hol szeretne evezni, a Tiszán, a Szamoson vagy esetleg az Öreg Túron!

A  3 napos hétköznapi vízitúrákra már most lehet jelentkezni és részt venni rajta az egész szezonban, májustól egészen szeptemberig. A felszerelésre ne legyen gondja, mert annak a bérlését biztosítjuk a résztvevőknek. A felszerelés, utazás, a napi kétszeri étkezés mellett a szállás is szerepel a vízitúra ajánlatban, ami a két éjszakára kényelmes, de természetközeli kempinget jelent a túrázóknak.

A kezdők is evezőhöz jutnak, hiszen a helyszínen részt vehetnek egy gyorstalpaló oktatáson, ami az elméleti alapokat foglalja össze és a résztvevők biztonságát is segíti.

3 napos hétköznapi vízitúra bepillantást nyújt a Tisza és mellékágainak a káprázatosan eleven és színes élővilágába. Jut idő ráhangolódni a természettel való találkozásra, de a sportos kikapcsolódás is helyet kap a három nap programjában. Az igazán fáradhatatlanok a vízitúra után még bérelhető kerékpárra is pattanhatnak, hogy bejárják a szárazföldet. Vízen és szárazföldön is emlékezetes programok várják az aktív kikapcsolódás iránt érdeklődőket. A jó hangulat és az izomláz garantált.

A www.vizitura.hu webcímen a honlapunkról mindent megtudhat a  3 napos hétköznapi vízitúráról és a jelentkezés részleteiről. Lépjen kapcsolatba a Vidám Delfin Utazási Iroda munkatársaival az egyik elérhetőségen! A +36-42-443-519, +36-42-504-306 telefonszámokon és a vizitura@vidamdelfin.hu email címen adunk tájékoztatást.