A holisztikus gyógyítás harmóniába hozza az embereket. Minden vendégemnek ezt nyújtom, aki a masszázsok egyikére eljön.

Az ember arra törekszik, hogy testben, lélekben és szellemben is egyensúlyban tudjon maradni. Ez sokszor egyáltalán nem könnyű, hiszen sok dolog képes kibillenteni minket az egyensúlyunkból. A mindennapos stressz, a munka, a család, az élet minden területén próbára tévő kihívások folyamatosan megnehezítik a lelki béke, a fizikai egészség megőrzését.

holisztikus gyógyítás a természetközeli, alternatív gyógymódok közé tartozik, ami igyekszik az ember természetes állapotát, az egészséget megőrizni, illetve visszaállítani. A holisztikus gyógyításban az elsődleges cél a megelőzés, az ember teljességének a megőrzése. A holisztikus gyógyítás a görög holosz szóból kapta a nevét, ami a teljességet jelenti. Az eszközei olyan gyógymódok, amiknek a segítségével nem a kialakult betegség, állapot tüneteit kezeli, hanem az okokat. Az egyensúly kibillenésének kiváltó oka és a megelőzés juttatja vissza az embert abba az eredeti állapotba, amiben a legjobban tudja magát érezni. A holisztikus gyógyítás minden eszköze az emberi szervezet öngyógyító folyamatainak aktiválását szolgálja. A masszázs is egy ilyen eszköz lehet a holisztikus gyógyításban.

Jöjjön el a gyógyító masszázsok egyikére, a budapesti szalonba és tapasztalja meg, hogy milyen az, amikor egy masszázs többet tud nyújtani a puszta masszírozásnál! A szalonban minden vendégnek kiemelt figyelmet és minőségi szolgáltatást nyújtunk.

A masszázs is egy a természetes gyógymódok közül, ami összhangban áll az emberi szervezettel, az ember  eredeti természetével. A masszázs nem jár kellemetlen mellékhatásokkal, mindenkinek javallott normál keretek között.

Keresse Gabriellát és kapcsoljon ki egy kicsit a masszázs asztalon! A  www.gabimasszasz.hu webcímen található honlapon, minden, igénybe vehető masszázs fajtáról találnak rövid leírást az érdeklődők. Ha nem csak érdeklődik, hívjon bizalommal és kérjen időpontot a+36-70-200-88 -72 telefonszámon!