klímatisztítás

Klímatisztítás: ne várjon vele tovább!

Itt a tavasz, és ez már a hőmérsékleten is egyre érezhetőbb. Bár most még kellemes az idő, érdemes már ilyenkor gondolni a nyárra is, amikor klímahasználat nélkül nehéz lesz elviselni a hőséget. Minden évben azt tapasztaljuk, hogy az emberek többségének az első hőhullám megérkezésekor jut eszébe, hogy a berendezés használata előtt gondoskodni kellene a klímatisztításról. Ezért ilyenkor rendkívül megnő a kereslet a klímatisztítással foglalkozó szakemberekre, akik emiatt nem győzik a munkát és sokszor csak több nap elteltével jutnak el a megrendelőkhöz, akik addig nem tudják használni a készüléket. Annak, aki ezt szeretné elkerülni, érdemes egy kicsit előre gondolkoznia, és már mostanság beiktatni a klímatisztítást.

Telepítéskor általában minden szakember felhívja a figyelmet a légkondicionáló rendszeres tisztításának fontosságára. Erre egyrészt a készülékbe bejutó por miatt van szükség, másrészt a penész miatt: mivel a berendezésben páralecsapódás jöhet létre, ideálissá válnak a körülmények a penész megtelepedéséhez. A penészspórák pedig levegőbe kerülnek, és belélegezve kellemetlen légúti tüneteket, súlyosabb esetben asztmát okoznak. Ezek a problémák elkerülhetőek rendszeres klímatisztítással. A készülék kitisztítását érdemes legalább évente egyszer, a szezon előtt elvégezni, de aki még precízebb, annak ajánljuk, hogy évente kétszer iktassa be.

klímatisztítás nem vesz igénybe sok időt, és nem kell tartani súlyos költségektől sem. Az alapos munka érdekében viszont célszerű szakemberre bízni a feladatot.

Amennyiben ehhez keresi az ideális partnert, jó helyen jár! A Horváth-Klíma Műszaki és Szolgáltató Kft. készséggel áll rendelkezésére, ha klímatisztításra, beszerelésre vagy karbantartásra van szüksége. Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.horvathklima.hu weboldalra! Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdése van vagy szeretné megrendelni a klímatisztítást Budapesten, keressen minket bizalommal a 06-20/9-240-112-es telefonszámon vagy a horvath.tamas@horvathklima.hu e-mail címen!