Pedikűr lábtartó

Pedikűr lábtartó, a praktikus kozmetikai bútor!

Pedikűr lábtartóból minden kozmetikai szalonban szükség van, legalább egyre! A szolgáltatás minősége is függ ettől a kozmetikai bútortól!

A kezek mellett a lábak ápoltsága is nagy hangsúlyt kap a hölgyeknél és az uraknál egyaránt. Az igényes megjelenés feltétele a szép, ápolt kéz és láb is. Vannak, akik rendszeresen járnak pedikűröztetni, illetve manikűröztetni, de a nyári hónapok előtt többen kérnek időpontot pedikűröshöz. Egy vendég, ha magára a szakemberre, a választott szalonra is igényes, nem csak a külsejére, megfontoltan dönt ebben a kérdésben is. Egy szakember értsen ahhoz, amit csinál és a felszerelése is legyen hiánytalan. A kozmetikai szalon pedikűrözéshez, manikűrözéshez berendezett sarkából nem hiányozhat a pedikűrös szék és annak minden tartozéka. A pedikűrös szék kiegészítője a pedikűr lábtartó is, a csikó vagy a lábtámasz. Minden pedikűrös bútor, így a pedikűr lábtartó is azt a célt szolgálja, hogy a vendég színvonalas szolgáltatást kapjon.

pedikűr lábtartó jellegzetes kiegészítője a kozmetikai szalonnak. Ezt a kozmetikai bútort úgy kell elképzelni, mint egy kis ülőkét, kengyel alakban. Erre a lábtartóra helyezi a vendég a lábát, aki a pedikűrös székben foglal helyet. A pedikűr lábtartó egyszerre egy láb kezeléséhez készült, így váltogatni lehet attól függően, hogy melyiken dolgozik a szakember. A pedikűr lábtartóból több változat is elérhető. A legegyszerűbb modellek állványosak, lábakkal ellátva. Ez a kozmetikai bútor többféle változatban is készül, így lehet például összecsukható is, ami akkor előnyös választás, ha kis helyen dolgozik a szakember vagy házhoz is megy. A pedikűr lábtartó magassága állítható, színe lehet fehér, fekete is, a lábtartó szivacsos, kellemes tapintású kárpittal bevont, például műbőrrel.

A MEDMöbel Hungary Kft. által forgalmazott pedikűr lábtartókból ízelítőt nyújtunk a www.shop.medmobel.hu webcímen megtalálható webshopban. Az elérhetőségeinken érdeklődjön termékeinkről: medmobel@gmail.com, +36-1-788-32-82, +36-30-211-48-72.