Magán betegszállítás

Magán betegszállítást vidékről nagyvárosba is vállalunk!

Magán betegszállítást intézünk vidékről a fővárosba is! A vizsgálatra időben oda fog érni, ha minket hív, amikor utaznia kell!

A fővárosban és a megyeszékhelyeken található olyan egészségügyi ellátás, ami színvonalas szakmailag és elég nagy a kapacitása ahhoz, hogy a betegekről gondoskodni tudjon. Azok a betegek, akik vidéken élnek, messzebb a nagyobb kórházaktól, egészségügyi központoktól, nem tudnak mást tenni, csak utazni. Amikor szakellátásra van szükségük és egy egyszerű torokgyulladásnál vagy migrénnél komolyabb problémával kell orvoshoz fordulniuk, akkor szakrendelésre kell időpontot kérniük. A magán betegszállítás megoldást jelent a vidéken élőknek, ha a fővárosba, illetve egy közeli megyeszékhelyre kell látogatniuk az egészségük miatt.

magán betegszállítást bármikor igénybe tudja venni, ha Önnek, egy rokonának vagy ismerősének szeretne biztosítani megfelelő egészségügyi kíséretet. A vidékről történő utazás kockázatos, főleg akkor, ha közben a betegnek felügyeletre is szüksége van, az állapota instabil, gyenge, nem bírja a hosszú utakat. Mentőt hívni sajnos nem egyszerű, mert sok esetben nem lehet kiszámítani, hogy mennyire leterhelt a rendszer. A szakemberek gyakran idegesek, sietniük kell, nem tudnak maximális figyelmet szentelni minden esetnek, bármennyire is szeretnének. A magán betegszállítással azonban nem ez a helyzet. Mi azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, hogy egy olyan hiányra reagáljunk, ami sokakat foglalkoztat. A vidéki betegeknek is szeretnénk segíteni, kényelmes, kiszámítható és nem utolsósorban szakmailag kiemelkedő, megfizethető árú magán betegszállítást biztosítani. A megbeszélt vizsgálatra, időpontra elszállítjuk, miközben a kollégáink figyelnek a betegre az út egész ideje alatt. Kényelem, emberség, pontosság és nívós ellátás egyetlen mentőkocsiban kijár minden ügyfelünknek, illetve betegnek, aki minket választ!

magán betegszállításról a www.betegszallitas.net webcímen osztunk meg további információkat az érdeklődőkkel. Az elérhetőségeinken szintén érdeklődni tud, hívjon vagy írjon: 06 30 747 78 75 ribarszkijf@gmail.com.