Nyári erősítés egy motiváló csapattal, óbudai fitness teremben! Legyél erősebb, izmosabb és érezd jobban magadat egy kiadós edzés után!

A budapesti fitness termünkben, Óbudán erősítésre fókuszáló edzések is várják a mozogni vágyókat. Az órarendünk több, olyan mozgásformát is tartalmaz, ami alkalmas arra, hogy fejleszd az izmaidat. A kardiózás csak a kezdet, természetesen némi kardió az edzésterv részét képezi, de ha nem a fogyás az egyedüli cél, akkor az erősítés sem maradhat ki. A rendszeres erősítés rövid idő múlva már nemcsak érezhető, hanem látható eredményekkel is jár.

A nyári fitness termi erősítésnek számos előnyös hatása van, ami miatt mindenkinek kötelező, akár izmosodni szeretne, erőnlétet fejleszteni vagy vékonyabb alak a kitűzött célja. Az erősítés azonban nem egyenlő az izomtömeg növeléssel. Itt nem nagy súlyokkal lehet csak edzeni, hanem fokozatosan, saját testsúllyal, kisebb terheléssel, nagy sorozatszámmal is. Rendszeres erősítéssel a csontokat véded, az egyensúlyérzéked fejlődik, kalóriát is égetsz és jobban meg tudod tartani a súlyodat. Az alakod tónusosabb lesz, a bőröd feszesebb és energikusabbnak fogod érezni magadat. Sőt, a Team fitness megvéd az UV sugárzástól, nem sül oda a kezed a szabadtéri eszközökhöz, kellemes 22-23C fok van, nem esik az eső, jó a hangulat és a közösség, és nem utolsó sorban minden eszköz megtalálható egy jó edzéshez!

Az órarendünk sokszínű, ennek köszönhetően nem kell beérned egy fajta órával, nyugodtan választhatsz erősítést, az erőnlétet fejlesztő órát is. A csoportos órák jellemzője, hogy minden órán motiváló, energikus hangulat uralkodik, így egyáltalán nem kényszer lejönni erősítéssel foglalkozni. A csapat az erősítésből frissítő élményt csinál. Erősítéssel foglalkozik például a full kondi vagy a köredzés óra is. Csatlakozz hozzánk, erősödj és izmosodj velünk!

Az Óbudán található termünkről a www.teamfitness.hu webcímen találsz még több információt. Az aktuális órákról és a fővárosi fitness terem egyéb szolgáltatásairól informálódj a honlapunkról! A Team Fitness csapata várja azokat is, akik nem csak fogyni szeretnének, erősítéssel akarják formálni az alakjukat! A 06 1 25 08 640 telefonszámon és az info@teamfitness.hu email címen tudsz érdeklődni az órákról, egyéb részletekről!