Az online terápia videóhíváson keresztül segít a gyógyulásban! Érezze magát jobban web-terápia segítségével!

Az internet használata és az online jelenlét ma már mindennapos. Szinte nincs is olyan terület, ahol ne lehetne valamilyen módon kihasználni ennek az eszköznek az előnyeit. A gyógyuláshoz is hatékony eszköz lehet, közvetve persze, az internet és az online kommunikációs eszközök használata. Az e-terápia vagy más néven skype terápia az az eszköz, ami képes a nagy távolságokat is áthidalni és összehozni a terapeutát a beteggel.

Az online terápia online lelki segítséget tud nyújtani bárkinek, bárhol! Már nem számít az, hogy otthon van, külföldön tartózkodik, mert az online jelenléttel át lehet hidalni bármekkora távolságot és bármilyen akadályozó tényezőt. Ne legyenek kétségei, mert az online terápián az online pszichológus is ugyanolyan szolgáltatásokkal, támogatással segíti a gyógyulását, mintha személyesen jelenne meg a rendelőben! Elég annyit tennie, hogy keres egy csendes helyet, ahol komfortosan, biztonságosan érzi magát és ahol tud ötven percet arra szánni, hogy részt vegyen a beszélgetésben. Egy kis kompromisszummal ugyanolyan szakmai színvonalú és hatékony beszélgetést tudunk a beteggel folytatni, mint a rendelőben. Az online terápia előnye, hogy rugalmasabban lehet időpontot egyeztetni, jobban tudunk egymáshoz alkalmazkodni a pácienssel  és még utazásra sem kell időt szánni. Használja ki az online terápia lehetőségét, ha nem akar vagy nem tud utazni, ha otthonról vagy más helyszínről szeretne azonnali szakmai segítséget igénybe venni a gyógyuláshoz, a lelki egészsége megtartásához!

Szakszerű, ezzel együtt pedig könnyen elérhető és megfizethető segítséget kap minden páciens, csupán egy videóhíváson keresztül, online terápián. Kérjen időpontot online pszichológiai tanácsadásra, konzultációra, ha szeretne végre jobban lenni!

A www.thieryhenriette.hu weboldalon további információkat is találhat az elérhető szolgáltatásokról. Ha időpontot szeretne foglalni, küldjön e-mailt az info@thieryhenriette.hu címre, vagy hívja bizalommal a +36-70-432-5790-es számot!