Az ásvány fülbevaló több, mint egy átlagos ékszer. A hétköznapi kiegészítők nem képesek arra, hogy pozitívan befolyásolják a viselőjüket.

Az ásványokról első pillantásra meg lehet állapítani, hogy színes, dekoratív, természetes kövek, de ennél sokkal több van bennük. A többit csak akkor fedik fel az ásványok, ha elég ideig vannak testközelben. Az ásványok testi, lelki, szellemi hatást képesek gyakorolni az emberre, ez a hatás pedig egyértelműen pozitív. Nem véletlenül hívják az ásványokat gyógyító köveknek. Egy pár ásvány fülbevaló is gyógyhatású kiegészítő lehet, ha tudatosan választ és viseli az ékszert.

Az ásvány fülbevalók tehát sokkal többek egyszerű, szépen csiszolt kövekből készült ékszereknél. Ha valami többre vágyik és nem csak pénzben kifejezhető értékkel bíró kiegészítőt szeretne vásárolni, akkor ajánljuk a figyelmébe a különféle kövekből tervezett és készített ásványékszereket. Természetesen nyugodtan vásárolhat egy pár ásvány fülbevalót, mert megtetszett a színe, de érdemes az egyes köveknek és az általuk kifejtett hatásoknak is alaposabban is utána nézni. Az ásványok harmonizáló hatása, gyógyító ereje egy pár ásvány fülbevalónál is nagyon szépen megnyilvánul. A színpompás achátból készült ásványékszer oldja a lelki feszültséget, a sápadtkék akvamarin tisztán látást kölcsönöz, erősíti a figyelmet, az élénk kék lapis lazuli az immunrendszert tudja erősíteni. Az ásvány fülbevaló figyelemreméltó kiegészítő, amit nem csak különleges alkalmakkor ajánlott viselni, hanem a hétköznapi kiegyensúlyozottság elősegítéséhez is érdemes elővenni.

Az eredeti ásványokból készült, egyedi kiegészítőkből talál válogatást a www.asvanyekszerbolt.hu weboldalon, ami egyben  webshopja is az ásványékszer boltnak. A csinos, stílusos kiegészítőkből mindenki megtalálja az ízléséhez illő darabot, de ugyanígy mások számára is tud választani egy ásványból készült meglepetést. Ha nem ismeri annyira ezeket az ékszereket és a leírásokban lévő információn kívül még további tájékoztatásra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken, a mykriszta@gmail.com email címen vagy a 06-30-51-77-461 telefonszámon!