Chemistrie mágneses clip on a szemüvegesek nélkülözhetetlen kiegészítője. Rendelje meg az erős napfény azonnali ellenszerét a mi optikánkból!

A dioptriás szemüveg nem divatos kiegészítő, hiszen a viselését az éles látás hiánya teszi szükségessé. Egy átlagos szemüveg is kaphat stílusos külsőt és többet is tud nyújtani a viselőjének, mint hogy látásjavító eszköz legyen csupán. A szemüvegekhez beszerezhetőek különféle kiegészítők is, amiknek a segítségével sokkal többre képes a szemüveg. A Chemistrie mágneses clip on is egy ilyen kiegészítő.

Chemistrie mágneses clip on forradalmi újítás, amivel a szemüveg tulajdonosa az időjáráshoz tudja igazítani a szemüveg lencséjének a tulajdonságait. A Chemistrie mágneses clip on-t egy egyszerű mozdulattal felhelyezheti a szemüveg lencséjére, ahol az napszemüveg lencseként fog viselkedni. Amikor zárt térbe ér vagy az idő már felhőssé vált, illetve besötétedett, a Chemistrie mágneses clip on-t ugyanolyan kényelmesen el tudja távolítani, ahogyan felhelyezte. A Chemistrie mágneses clip on használata több előnnyel is jár, például ki tudja váltani vele egy másik szemüveg megvásárlását, tárolását és viselését. A fényre sötétedő lencse hasonló ugyan, de zavaró lehet, hogy bármilyen helyszínen reagál a változó fényekre. A Chemistrie mágneses clip on egy sokkal jobb megoldás, mindig csak akkor egészítheti ki vele a szemüvegét, amikor szeretné. Egy szemüveget viseljen és tegye azt sokoldalúbbá innovatív kiegészítőkkel!

mágneses clip on a Vágássy Optika megrendelhető, megvásárolható kiegészítői közé tartozik. A hagyományos szemüvegből ennek a kiegészítőnek a segítségével egy modern, sokoldalú látásjavító eszköz válik.  Legyen egy olyan szemüvege, ami mindenben megoldást nyújt Önnek, éles látást, védelmet a napsugarak ellen egyaránt! A www.vagassyoptika.hu weboldalon a termékről talál pontos információkat, ezen kívül pedig az optika elérhetőségeit is itt olvashatja. A +36-1-33-38-121 telefonszámon, illetve a vagassyoptika@t-online.hu email címen el tud érni bennünket, ha információra van szüksége.