A higiénia fontosabb, mint valaha.. A folyékony szappan adagolók a higiénia megteremtésének és fenntartásának eszközei.

A szappan használata mindennapos dolog, belénk nevelték, hogy étkezés előtt, fürdőszoba használat után kezet kell mosni. A kezünkre nagyon könnyen kórokozók kerülnek, hiszen egész nap érintkezünk olyan tárgyakkal, amiket előttünk mások is használtak.  A baktériumokkal, betegségekkel felvenni a harcot csak tiszta kézzel lehet. A baktériumok átadásának akkor a legnagyobb az esélye, ha rendszeres és alapos kézmosást megspóroljuk a hétköznapokból.

Szereltessen fel elegendő folyékony szappan adagolót és kerülje el, hogy a kollégák koszos kézzel végezzék a feladataikat! Az irodákban is nagyon hasznos a megfelelő számban és elosztásban felszerelt folyékony szappan adagoló, ami segít abban, hogy a felesleges fertőzéseket, az irodán végig söprő betegséghullámot elkerüljék és az általános higiéniai követelményeknek meg tudjanak felelni minden cégnél.

A folyékony szappan adagoló mellett habszappant adagoló készülékek is elérhetőek a webshopunkban. Mindkét típusú termék közel azonos tulajdonságokkal, hasonlóan praktikus használattal segíti a napi higiénia fenntartását. Az adagolók különböző alapanyagokból készülnek, műanyag éppen úgy megtalálható közöttük, mint a rozsdamentes acél. Döntse el, hogy milyen külső tulajdonságok szimpatikusak Önnek, hagyományosabb vagy elegánsabb megjelenésű folyékony szappan adagolót szeretne. Ami lényegesebb, az az adagoló megbízható és hosszú távra szóló működése, könnyű utántölthetősége, ütésálló kivitelezése.

Hosszú távon szükség van ezekre az eszközökre, ne spóroljon a beszerezésen, rendeljen belőlük elegendő darabszámban! A www.tisztitoszerbolt.hu webcímen tud válogatni a webáruházunk habszappan és folyékony szappan adagoló kínálatából. Rendelje meg a kedvező áron, rövid kiszállítási idővel célba érkező termékeinket! Egyes szappan adagolók akciós áron rendelhetőek meg. A kérdéseivel keresse kollégáinkat a 06-20-251-96-76 telefonszámon vagy írjon üzenetet az iroda@tisztitoszerbolt.hu email címre!