Kényeztetés a testnek és a léleknek. Az elektroszauna ugyanazt tudja nyújtani, mint a finn szauna, de kíméletesebben. Ígéretesen hangzik, ugye?

Az egészségünkért és a jobb közérzetünkért sokféleképpen tehetünk. Érdemes időt szánni az olyan kezelésekre, programokra, amik segítenek abban, hogy szebbnek, fittebbnek érezzük magunkat. A sport, a diéta és a testkezelések is ezt a célt támogatják. Az elektroszauna szintén képes arra, hogy növelje a vitalitás érzését, sőt, magabiztosságot is tud építeni.

A szaunázás egyike azoknak a tevékenységeknek, amik jótékony hatásukkal egyszerre segítenek a fizikai és a lelki egyensúly visszabillentésében. A hagyományos finn szauna azonban sokak számára túl forró és a szervezet sem tolerálja a túl hosszú ideig tartó, közel 100 fokos hőmérsékletet. Az elektroszauna a szaunázás sokkal kíméletesebb alternatíváját jelenti.

Az elektroszauna lényege, hogy kezelés formájában hat a vendégre, mégis tapasztalni tudja azokat a csodás hatásokat, amiket egy finn szaunában is. A bőr sokkal szebb lesz, az öregedés jeleinek megjelenését el lehet tolni. Az anyagcsere folyamatok megélénkülnek, így a bőr üdébbé válik, miközben a szervezetben bennrekedt méreganyagok távozása beindul. A szervezet ellenálló képessége is növekedhet a rendszeres szaunázás következtében, ami egy betegségekkel teli téli időszakban nagyon hasznos tud lenni.

Az elektroszauna mindenkinek ajánlott, aki szeretne többet tenni azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. Próbálja ki nálunk, mit tud egy ilyen modern testkezelés! Szépüljön, fogyjon, legyen egészségesebb!

Azoknak az érdeklődőknek ajánljuk a figyelmébe az Evital Park honlapját a www.evitalpark.hu webcímen, akik szeretnének valami olyan újdonságot kipróbálni, mint amilyen az elektroszauna. Az elektroszauna használata előzetes bejelentkezéshez kötött, csak azokat a vendégeket tudjuk fogadni, akiknek van időpontjuk. Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a kollégáinkkal a következő elérhetőségek egyikén:  06-30-886-38-16, 06-1-787-03-80 info@evitalpark.hu.